Els liquats, bons per a la salut

liquadores

Els liquats estan de moda. Es una forma fàcil d’augmentar el consum sà de fruita i verdura. Na Britt Muller, propietària de La Cantonada saludable de Manacor ens explica que hi ha petits electrodomèstics que faciliten la vida diària a les persones que cuiden de la seva salut.

Les  liquadores de tota la vida són centrifugarores, a més d’encalentir els ingredients, els oxigena i fan molt de renou. En canvi les liquadores-exprimidores funcionen a base de pressió com menys revolucions per minut més bones són. Aquestes liquadores tenen una espiral que esclafa la vertura o la fruita i el percentatge d’aprofitament del producte és d’un 60 o 80 %, perquè separa la fibra del líquid. No separa l’aigua de la pulpa i treu els nutrients complets.

Britt Muller explica que el liquat és una injecció de nutrients que estan biodisponibles tot d’una a la sang en 10′ per aquest motiu hi ha un grup de gent amb malalties com diabetis, artrosis, reuma, caiguda de cabells, càncer, etc que l’empren. No obstant això hi ha un gran grup d’usuaris que són aquelles persones que es volen cuidar, més conscients de la importància del manteniment del propi cos.

En aquesta botiga es poden comprar liquats per encàrrec. Basta fer la comanda el dia anterior. Sempre s’empren productes de la temporada i de producció ecològica. Un liquat pot durar 72 hores a la gelera encara que es considera millor que es consumeixi en 36 h. i es conservi en un recipient que no pugui oxidar.

Comparteix aquesta publicació