El programa Endesa Educa arriba a 5000 estudiants

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Un total de 5.000 estudiants de les Illes Balears han participat en les activitats d’Endesa Educa que dóna a conèixer el món de l’electricitat i en fomenta l’ús eficient i racional. Aquesta iniciativa s’ofereix als centres formatius de forma gratuïta i permet visitar les instal·lacions de la Companyia.

Més de 2100 estudiants han participat en les activitats que es fan en el centre de formació d’Endesa Educa de Sant Joan de Déu i en les centrals de Cas Tresorer, la central d’Eivissa, la central de Maó i la central tèrmica d’Alcúdia.

Durant aquest curs escolar també s’ha oferit el programa PlayEnergy, en el qual hi han participat 2.800 estudiants a través de de 28 centres de les Illes Balears, repartits entre Maó, Ciutadella, Manacor, Palma i Eivissa, entre d’altres, en els quals impartirà l’activitat a 1.400 alumnes de Mallorca, 800 d’Eivissa i 600 de Menorca, tots ells estudiants de tercer i quart de Primària.

Play Energy és un taller pràctic sobre energia organitzat per Endesa Educa que té l’objectiu de conscienciar els participants sobre el valor de l’electricitat i la necessitat de fer-ne un ús eficient mitjançant una sèrie d’experiments pràctics. Durant el taller, els alumnes, de 3r i 4t de Primària, experimentaran què és l’energia, creant-la ells mateixos a través dels pedals d’una bicicleta o veient com es transforma amb un cotxe que incorpora una placa solar. Mitjançant l’observació d’aquests experiments així com de tots els altres, els alumnes són testimonis del procés de generació que proporciona, com a resultat, l’electricitat.

Tots els col·lectius interessats en participar en alguna activitat -de caràcter gratuït-, poden fer les  reserves al telèfon 971461808 o enviant un correu a endesaeduca@endesa.es.

Comparteix aquesta publicació